Om Apricore
Sitemap
Tip en ven
Print
ForsideOm ApricoreAfsnitstyperSimpel TekstLinkListeKontaktformularFaktaboksBilledserieNyhedsbrevVideoklipBrevkasseAktivt kortModulerKalenderAndre eksemplerBrugen af LokalmenuPassword beskyttelseMasseupload af filer
Masseupload af filer
Med et snuptag kan flere hundrede filer oploades i een arbejdsgang, plus fotos tilpasses i størrelse til web-brug og navngives serielt efter et mønster af eget valg.
 
Masseupload af filer
Skærmbilled: Her viser Apricore CMS indholdet af den uploadede ZIP-fil. Fjernes hak ud for filer i ZIP-pakken, uploades disse ikke til Apricore CMS.
Én fil oploadet, og alle dine billeder er klar

Pak dine filer i én ZIP-fil, f.eks. med det gratis program 7-Zip, og upload dem til filarkivet i Apricore CMS, på samme måde, som du normalt uploader et billede.

Når ZIP-filen er uploadet, bliver den pakket ud, og du får vist en liste over de filer, systemet kan anvende samt en mulighed for at fravælge evt. filer fra ZIP-pakken, du ikke vil have uploadet.

Billeder, der uploades bliver automatisk skaleret ned til web-brug, så du på den måde kan uploade billederne uden forudgående billedbehandling. De er også muligt at fravælge denne nedskalering, så billederne oploades i fuld størrelse.
Øvrige filer oploades uændret.

 
Seriel navngivning
Masseupload af filer
Skærmbillede, der viser interfacet til Seriel Navngivning.

Sølvudgaven af Masseupload af Filer tilbyder Seriel Navngivning.

Har du f.eks. 50 fotos fra et arrangement, du gerne vil have lagt på siden, men kameraet har døbt alle fotos DCIM0543, IMG_6233 eller noget andet intetsigende, så kan du nu opsætte et regelsæt for en seriel navngivning af billederne, så Apricore CMS automatisk navngiver alle fotos til f.eks. "Efterårsmesse - 01", "Efterårsmesse - 02".

 

Når Masseupload af filer opgraderes fra Bronze til Sølv bliver denne funktion tilgængelig:

  • Seriel navngivning af filer.


Senest opdateret 18.05.2015 10:08 af APRSUP
Kalender
Bagedag i klubben
3. marts kl. 16:00
Motionsdag
21. august kl. 09:00
Afstemning
hvem kom først
Høne
Hane
Æg